Levitra ervaring

De meeste mannen hebben zo nu en dan wel eens erectieproblemen en het medicament Levitra kan hierbij helpen. De pil werkt snel en de Levitra ervaringen vertellen dat het middel snel werkt en tot ene bevredigend seksleven leidt. In deze review Levitra zullen we de werkingen bespreken, de mogelijke bijwerkingen, de instructies en andere belangrijke informatie.

Levitra ook wel Vardenafil genoemd, is als sinds negentien negenentachtig op de markt en is effectief bewezen een goed werkend middel tegen erectieproblemen. Het zijn oranjekleurige tabletten die beschikbaar zijn in 2,5 mg, 5 mg, 10 mg en 20 milligram. De ervaring Levitra vertelt ons dat het geneesmiddel zo’n half uur tot een uur voor de seksuele activiteit moet worden ingenomen. Het middel zorgt ervoor dat de spieren in de penis zich ontspannen waardfoor het bloed beter de penis in kan stromen waardoor een erectie sneller optreedt.

De meeste gevallen van erectiestoornissen en impotentie hebben medische en fysieke oorzaken. Dat kan diabetes zijn, bloedsomloop problemen, neurologische of urologische problemen. Mannen krijgen alleen maar een erectie als de bloedtoevoer naar de penis toeneemt en de uitstroom van bloed afneemt. De bestandsdelen van Levitra zorgen er voor dat deze bloedstroom op gang komt maar ook op peil blijft.

De Levitra ervaringen vertellen ons dat mannen een aanzienlijke verbetering zien in het bereiken van een erectie. Ze ondervonden ook geen ernstige bijwerkingen alleen bijwerkingen zoals een milde hoofdpijn. Vroegtijdige ejaculaties behoren door dit medicament tot het verleden en het is een veilig en effectief middel om te gebruiken. Tal van wetenschappelijke studies hebben de werkzaamheid en veiligheid van Levitra bewezen. Erectiestoornissen behoorden tot het verleden bij mannen die met dit geneesmiddel zijn begonnen. De penetratie ging beter en de reactie hield ook langer aan.

Doseringen

Levitra tabletten bevatten de stof Vardenafil. De tablet kan voorgeschreven worden in verschillende doseringen, 2,5,10 en 20 milligram maar de meeste mannen die kampen met erectieproblemen beginnen met 10 milligram. Het hangt er ook vanaf of je nog andere medicatie gebruikt. De lage dosering van 2 en 5 milligram is merendeels geschikt voor mannen met een lichte medische aandoening. De 10 milligram tabletten is en standaarddosering aan te raden voor het eerste gebruik. De 20 milligram tabletten is voor mannen die niet genoeg hebben aan de standaarddosering.

De dosering hangt ook af van je algemene gezondheidstoestand. Bij een werkt Levitra sneller en bij de ander langzamer. De arts kan bepalen of je voor een hogere dosering in aanmerking komt. Levitra is zonde recept verkrijgbaar bij ons maar overschrijdt nooit de maximale dosering van twintig milligram.

levitra ervaring

Klik op de afbeelding voor meer ervaringen!

Informatie voor de gebruiker

Dit medicament wordt voorgeschreven aan volwassen mannen voor de behandeling van erectiestoornissen. Dit probleem komt vaker voor dan men denkt, wel een op de tien mannen heeft moeite om een erectie te behouden. Levitra zorgt ervoor dat als u seksueel geprikkeld bent er bevredigende seksuele activiteit kan plaatsvinden. Levitra mag slechts een keer per dag worden ingenomen tenzij de arts anders bepaald. De meeste patiënten die beginnen met Levitra starten met een dosis van 10 milligram en neemt deze in een uur of half uur voor de seksuele activiteit. De meeste mannen ervaren al resultaat binnen een half uur waardoor ze weer ongedwongen van seks kunnen genieten.

Uit gebruikerservaringen weten we dat Levitra eerst in de bloedbaan moet worden opgenomen. Indien je het medicament voor d eerste keer gebruikt kan de werking wat minder zijn maar de dag er na zal er een stevige erectie zijn. Het beste tijdstip van het innemen van de tablet is een half uur tot een uur voor de seks. Neem de tablet in met water en het liefst zo’n drie uur na de avondmaaltijd.

Overschrijdt nooit de voorgeschreven dosis want dan kunnen er ernstige bijwerkingen optreden. Het is altijd verstandig om de bijsluiter te elzen en deze ook goed te bewaren. Geef ook nooit zo maar dit medicament aan anderen want het kan zelfs schadelijk zijn voor hun gezondheid. Dit medicament kan met of zonder voedsel worden ingenomen, maar bij voorkeur neem Levitra niet na een zware maaltijd of met alcohol. Ook grapefruitsap hoe raar het ook klinkt kan op dit medicament inwerken en natuurlijk alle alcoholische dranken.

Mogelijke milde bijwerkingen

De mogelijke bijwerkingen zijn zeldzaam, maar er kan misselijkheid optreden, braken of je kan last hebben van diarree. Ook allergische huiduitslag komt wel eens voor, blozen of hoofdpijn. Milde bijwerkingen van dit medicament kunnen zijn, een loopneus, roodheid in het gelaat, duizeligheid of spierpijn vooral in de rug. Duizeligheid kan ook voorkomen doordat je snelle bewegingen maakt van zittend naar en liggende positie dus dat hoeft niet aan het geneesmiddel te liggen.

Hoofdpijn komt maar bij een op de tien gebruikers voor en duizeligheid en verstopte neus een op de twintig gebruikers. Effecten op het gezichtsvermogen, kortademigheid, huiduitslag, slaapstoornissen en andere bijwerkingen worden een op de honderd gebruikers mee geconfronteerd. Zeer zeldzaam zijn allergische reacties, geheugenverlies, glaucoom, bloeddrukschommelingen, pijnlijke erecties en pijn op de borst. Nog nooit zijn bloedingen in de penis door dit medicament ontstaan bewijzen wetenschappelijke studies.

Veiligheidsinformatie

Hert medicament Levitra mag nooit worden ingenomen tezamen met nitraat medicijnen. Dat zijn medicijnen voor hart en vaatproblemen. Ook geneesmiddelen voor hoge bloeddruk mogen niet gecombineerd worden met dit geneesmiddel of andere medicijnen zoals diclofenac, isoniazide, antidepressiva, antibiotica en anti schimmel middelen. Indien een van onderstaande ernstige bijwerkingen optreedt onmiddellijk medische hulp inroepen, maar deze komen zelden tot nooit voor :

 • Verlies van gezichtsvermogen;
 • Plotseling gehoorverlies;
 • Pijn op de borst, pijn in arm of schouder, misselijkheid en overmatig zweten;
 • Onregelmatige hartslag;
 • Als handen, voeten en enkels gaan opzwellen;
 • Bij flauwvallen;
 • Als een erectie langer dan vier uur aanhoudt;
 • Bij kortademigheid.

Voor mannen die al medische problemen hebben zoals hieronder staat beschreven is het raadzaam Levitra niet te gebruiken. Indien je een hartaanval hebt gehad, een angina pectoris of last hebt van onregelmatige hartslag kan je dit erectie geneesmiddel beter weg laten. Ook de volgende gezondheidsproblemen zijn een risico:

 • Bloeddrukschommelingen;
 • Nierproblemen;
 • Genetische oogziekten;
 • Leverproblemen;
 • Mensen die een beroerte hebben gehad;
 • Maagzweren;
 • Bloedziekten zoals leukemie;
 • Gehoorproblemen;
 • En de ziekte van Peyronie waarbij de penis vergroeid is.

Levitra en andere geneesmiddelen kunnen elkaar beïnvloeden. Alfablokkers en Levitra gaan niet samen, deze worden vaak voorgeschreven bij prostaatproblemen of hoge bloeddruk. Indien je Levitra wel zou nemen kan je flauwvallen met alle gevolgen van dien. Bloeddrukverlagende middelen zijn ook uit den boze en als je ouder bent dan 65 jaar kan je beter eerst met de huisarts overleg plegen.

Vrouwen mogen helemaal niet in aanraking komen met dit geneesmiddel al helemaal niet als zij zwanger zijn. Indien je als man een overdoering hebt zal je dat merken aan ernstige rugpijn, schakel dan direct medische hulp in. Als laatste waarschuwing, houdt dit medicijn altijd buiten zicht en bereik van kinderen. negeer nooit de vervaldatum die op de verpakking staat en deponeer ze nooit in afvalwater of bij huishoudelijk afval, vanwege het milieu.

Levitra is van het gerenommeerde farmaceutische bedrijf Bayer die het geneesmiddel getest heeft en er zijn geen risico’s geconstateerd voor gebruik. Bayer ontwikkelde de eerste smeltpil voor impotentie, Levitra Orodispersible genaamd. Ze werken het zelfde als de gewone tabletten en behoren tot de gepeste erectie verhelpende tabletten wereldwijd. Wij hebben Levitra op voorraad en ons bedrijf garandeert altijd de klanttevredenheid. Dit erectie geneesmiddel is zonde recept verkrijgbaar bij ons en wordt binnen 24 uur geleverd. Vroegtijdige zaadlozing, slappe of geen erectie behoren tot het verleden met Levitra.

Nu Levitra kopen zonder recept »

Geef uw beoordeling