Levitra prijs

Levitra kopen

Klik om te kopen!

Levitra erectiepil behoord tot de top drie erectiepillen van Nederland. Het medicijn is ontstaan doordat veel mannen die ouder worden last krijgen van erectieproblemen. Dit kan uiteraard gevolgen hebben voor de relatie. Zoals u misschien wel gemerkt heeft staat het internet vol met aanbieders van de Levitra erectiepil, vooral ook met verschillende prijzen. Dit heeft meerdere redenen, er zijn namelijk:

  • verschillende doseringen (5, 10 en 20 milligram);
  • verschillen in aantallen per verpakking;
  • verschillende varianten;
  • nepmedicijnen in omloop.

Vooral het laatste punt moet uw aandacht trekken. Door de neppillen die gemaakt worden kan de verkoopprijs ook vele malen lager liggen. Gemiddeld betaald u voor een Levitra erectiepil gemiddeld €15,-. Als u dus op een website terecht komt waar het medicijn voor veel minder geld aangeboden wordt, moet u hier nooit bestellen! Als u rechts in de kolom of op de afbeelding drukt, dan komt u terecht bij een EU-geregistreerde online apotheek. Hier vindt u het originele merkmedicijn van Bayer.

Exacte originele prijs Levitra van Bayer

Bij de online apotheek die we voor u geselecteerd hebben geldt: hoe meer u koopt des te goedkoper de prijs per pil wordt. Daarom hebben we voor u een paar voorbeelden uiteengezet:

  • 5 milligram met 4 tabletten: €67,20,- ( €16,80,- per tablet);
  • 5 milligram met 8 tabletten: €99,20 (€12,40,- per tablet);
  • 10 milligram met 4 smelttabletten: €100,- (€25,- per smelttablet);
  • 10 milligram 12 smelttabletten: €204,- (€17,- per smelttablet).

Een grote oplage zorgt dus voor een grote prijsverandering per tablet. Als u van plan bent om het medicijn vaker te gebruiken dan kunt u ervoor kiezen om een grote oplage aan te schaffen. Dit scheelt namelijk ook in de consult kosten (deze zitten in de prijs inbegrepen).

Gevaren nepmedicijnen

Zoals eerder vermeld zijn er veel websites die niet het originele merkmedicijn van Bayer verkopen, vaak tegen een zeer lage prijs. Hier zitten vaak giftige of onnodige stoffen in die de erectie niet bevorderen. Dit is uiteraard slecht voor te gezondheid en wordt sterk afgeraden. Via de online apotheek die we voor u geselecteerd hebben bent u 100% verzekerd van originele merkmedicijnen. Ook kunt u via de officiële website vragen stellen aan een EU-geregistreerde arts over erectieproblemen, het medicijn of andere onderwerpen. Deze arts kan u advies geven over de aanschaf van het medicijnsoort.

Online consult en vragenlijst

Als u tevreden bent en tot de conclusie bent gekomen dat u het Levitra wilt kopen, gaat u een bepaald traject in. Dit houdt in dat u een vragenlijst in moet vullen, gevolgd door een online consult. Als u aan alle eisen voldoet en er zijn geen gezondheidsklachten, dan krijgt u het medicijn gemiddeld binnen drie werkdagen in huis. U kunt gemakkelijk met iDEAL betalen en het pakketje wordt anoniem bezorgd (aan de buitenkant van de verpakking zie u niet wat erin zit).


Nu Levitra kopen zonder recept »

Geef uw beoordeling